احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

قدومی: ترور رهبران حماس در دوحه ناکام ماند

نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس در تهران گفت ترور رهبران مقاومت حماس در پایتخت قطر که با هماهنگی آمریکا انجام گرفته است، ناکام ماند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 09
کد خبر: ۲۸۸۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «خالد قدومی» نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس در تهران اعلام کرد رژیم صهیونیستی با پشتیبانی مستقیم آمریکا تلاش داشته در جریان نشست مشورتی رهبران حماس در دوحه دست به ترور آنان بزند، اما این عملیات شکست خورده است.

قدومی تاکید کرد: «همانند همیشه، دولت آمریکا به تعهدات خود پایبند نیست و همواره با القای توهم مذاکره و ارائه پیشنهاد‌های ظاهری، زمینه‌ساز اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی می‌شود. این بار نیز در حالی‌که رهبری جنبش در دوحه مشغول بررسی پیشنهادی موسوم به طرح آمریکایی بود، اشغالگران به مقر جنبش در کشوری که یکی از مهم‌ترین میانجی‌گران است، با هماهنگی آمریکا حمله کردند.»

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وی تأکید کرد: «به فضل خداوند، این عملیات جنایتکارانه و بزدلانه ناکام ماند و رهبران جنبش از ترور جان سالم به در بردند؛ هرچند جمعی از برادران ما در کادر اجرایی و تیم همراه به شهادت رسیدند. ما آنان را نزد خداوند شهید می‌دانیم و به خانواده‌ها و بستگانشان تبریک و تسلیت می‌گوییم.»

نماینده حماس در ایران، جامعه جهانی و امت عربی و اسلامی را مسئول کوتاهی در اتخاذ اقدامات قاطع علیه رژیم صهیونیستی دانست و افزود: «بار‌ها اعلام کرده‌ایم دشمن صهیونیستی هیچ تمایلی به توافق ندارد و رفتار دولت آمریکا این رژیم را به ادامه نسل‌کشی در غزه تشویق می‌کند.»

قدومی در پایان خطاب به مردم قهرمان و مقاوم غزه گفت: «این میدان بار دیگر چهره خبیث و فریبکار رژیم اشغالگر را آشکار ساخت. راهی جز دفاع از خود باقی نمانده است و ما با خدا و با ملت فلسطین پیمان می‌بندیم که این مسیر را ادامه دهیم؛ یا پیروزی یا شهادت.» / ایسنا

کلمات کلیدی: حماس دوحه
مطالب مرتبط
ارسال نظر